Steun

Action Jeugdsportkamp

Het Action Jeugdsportkamp wordt georganiseerd door en met een grote groep deskundige vrijwilligers. De vrijwilligers zijn een “buddy” en dragen de hele week zorg voor de begeleiding en persoonlijke verzorging van de sporters.

Financieel zijn wij voor een groot deel afhankelijk van donaties, giften en andere vormen van sponsoring. De kosten van het kamp zijn relatief hoog. Alle activiteiten, spelletjes, sporten, vervoer en accommodaties moeten geheel aangepast zijn aan de mogelijkheden van onze doelgroep.

Steun ons via de VriendenLoterij

Action Jeugdsportkamp steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 40% van je inleg gaat direct naar Action Jeugdsportkamp en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto’s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Via de volgende drie simpele stappen kan je ons steunen via de VriendenLoterij.

1.

Ga naar de volgende link of bel naar 088 020 1020.

2.

Geef aan dat je een “club, vereniging of stichting” wil steunen. Zoek vervolgens naar “Action Jeugdsport”.

3.

In de volgende stappen wordt je leeftijd, persoonsgegevens en adres gecontroleerd. Nu rest alleen nog het akkoord gaan met het deelnemersregelement en het klikken op “JA, ik wil meespelen!”.

Onze sponsoren

Op de volgende manieren kan je een bijdrage leveren voor Action Jeugdsportkamp. Wil je een bijdrage leveren, neem contact op via onze contactpagina.

Het is mogelijk om rechtstreekse bijdrage over te maken op ons rekeningnummer: NL 70 RABO 0101 3273 23 t.n.v. Action Jeugdsportkamp

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een bijdrage in middelen te doen. Denk hierbij aan het sponsoren van de sportshirts, bidons, eten en drinken of een presentje voor de sporters en vrijwilligers voor hun enorme inzet.